مقاله تغییرات قانون بانكی قبل و بعد از انقلاب

مقاله تغییرات قانون بانكی قبل و بعد از انقلاب مقاله تغییرات قانون بانكی قبل و بعد از انقلاب

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 12 KB

تعداد صفحات : 21

بازدیدها : 249

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 3500 تومان

خرید این فایل

مقاله تغییرات قانون بانكی قبل و بعد از انقلاب

مقاله تغییرات قانون بانكی قبل و بعد از انقلاب

فهرست:

تغییر قوانین بانكی بعد از انقلاب ( شكل گیری بانكداری اسلامی بعد از انقلاب)

نگاهی به اصلاح قوانین بانكی قبل و بعد از انقلاب

تحول نظام پولی و قوانین بانكی ایران؛ قبل و بعد از انقلاب

====================== بخشهایی از متن:

تغییر قوانین بانكی بعد از انقلاب ( شكل گیری بانكداری اسلامی بعد از انقلاب)

آنچه در بانكداری اسلامی مد نظر است كارآمدی بانكداری بدون ربا در ایجاد عدالت اجتماعی است. بانكداری اسلامی بایستی اولین هدف نظام اقتصاد اسلام را كه عدالت اجتماعی است تامین كند.

در ایران به دنبال پیروزی انقلاب و برقراری جمهوری اسلامی ، لزوم استقرار نظام اقتصاد اسلامی بعنوان یكی از ضرورتهای اساسی كشور مطرح شد.

مهمترین اقدام عملی در این جهت می توانست ریشه كن كردن ربا از سیستم بانكی كشور باشد تا بدین وسیله بنیان یك اقتصاد توحیدی مبتنی بر قسط و عدل گذارده شود.
به همین منظور پس از انقلاب در سال 1358 اقداماتی در جهت اسلامی كردن نظام بانكی بعمل آمد ، كه این اقدامات را می توان در كوششهای اولیه برای حذف بهره و برقراری كارمزد در سیستم بانكی و تاسیس بانك اسلامی و توسعه صندوقهای قرض الحسنه خلاصه نمود.

در همین راستا شاهین شایان آرانی مشاور بانك توسعه اسلامی در گفت وگو با خبرنگار موج توضیحاتی از موانع و چالشهای موجود بر سر راه بانكداری اسلامی توضیحاتی ارایه دادند كه در ذیل خواهنده می شود . ...

...

نگاهی به اصلاح قوانین بانكی قبل و بعد از انقلاب

نایب رییس کمیسیون اصل نود اظهار داشت: با گذشت 28 سال از انقلاب اسلامی هنوز سیستم بانکی کشور نتوانسته است اقتصاد اسلامی را از نظر تئوری و چارچوب های فکری لازم عینیت بخشد و نتیجه آن ضربه به اقتصاد کشور بوده است.علی عسگری نماینده مشهد در گفتگو با خبرنگار پارلمانی حیات گفت: اقدام اخیر رهبر معظم انقلاب در اجرای اصل 44 گویای این مساله است که شعار نه شرقی، نه غربی در ارتباط با نظام اقتصادی کشور هنوز رعایت نشده است و قالب اقتصادی مورد نظر اندیشمندان اسلامی همچون شهید بهشتی که خود واضع قانون اساسی بودند، دست خوش تفکرات وارداتی شده است.وی افزود: در اوایل انقلاب اقتصاد دولتی وشرقی مربوط به اردوگاه کمونیستی شوروی، وجه قالب اقتصاد کشور شد، در ادامه هم به عنوان برون رفت از این مساله به نظامات غربی روی آوردند و تکنوکرات ها و متخصصان تحصیل کرده اروپایی عهده دار مسوولیت های کلان اقتصادی در کشور شدند.نماینده مشهد ادامه داد: نتیجه این شد که نظامات فکری غرب، جایگزین اقتصاد اسلامی مورد نظر افرادی همچون شهید بهشتی و سایر تئوری پردازان اسلامی کشور شد. ...

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید