تحقیق بررسی معابد مصر

تحقیق بررسی معابد مصر تحقیق بررسی معابد مصر

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 260 KB

تعداد صفحات : 44

بازدیدها : 193

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 2000 تومان

خرید این فایل

تحقیق بررسی معابد مصر

تحقیق بررسی معابد مصر

 فهرست :

مقدمه

اهرام ثلاثه مصرواعتقاد مصریان قدیم

معابد مصر

منابع

........................................................

 چکیده:

این كشور با تمدن 3000 ساله به جهت توانایی در معماری و استفاده از رودخانة نیل برای اهداف كشاورزی، اجتماعی، فرهنگی و مذهبی در زمینة فرهنگ به اوج خود رسیده بود. اهمیت رودخانه نیل در زندگی مصریان باستان در تاریخ گذشته این كشور قابل رویت بوده و اثرات آن بر جنبه های مختلف هنری، مذهبی، فرهنگی، سیاست و زندگی اجتماعی این كشور منعكس گردیده است.

مصریان باستان عمدتاً افرادی مذهبی بودند. آفتاب و طبیعت جزء نخستین عناصری بودند كه مصریان باستان بر آنها احترام و ارزش قائل بودند.

اما در این میان و برای استفاده هر چه بهتر و بیشتر از این دو عنصر جهت پرداختن به كشاورزی به رودخانه نیل به عنوان مهمترین عامل جهت احیای زمینهای خود (یعنی همان طبیعت) نیاز داشتند.

 ...

اهرام ثلاثه مصر و اعتقاد مصریان قدیم

از سال2300 تا2700 قبل از میلاد(400سال)،80 هرم در مصر ساخته شد. اولین هرم بزرگ را دومین پادشاه از سلسه سوم فراعنه بنام جوزر (Djoser) بر پا كرد و این سنت تا سلسه هجدهم ادامه یافت. بعد از آن تا بیست و پنجمین فرعون دیگر هرمی ساخته نشد. مصری ها زندگی كوتاه این جهان را فانی و مرگ را آغاز یك حیات نوین و جاویدان در دنیای دیگر می شناختند. به همین دلیل منازل خود را با مصالحی مانند خشت و گل و مقابر را از مصالح با دوامی مانند سنگ می ساختند. بر اساس اعتقاد و تفكر آنان هر انسان علاوه بر جسم دارای یك روح بنام «بع»، ویك پیكر شبه گونه بنام «كا» است. «بع» پس از مرگ در زمین مانده و هر شب به جسد باز می گردد ولی «كا» می تواند مابین این دوجهان در حركت باشد. به اعتقاد اینان، شرط جاودانه بودن زندگانی آن بوده كه بع و كا هر دو بتوانند جسد خود را شناخته و به آن بازگردند. به همین علت برای از بین نرفتن اجساد مردگان آنان را مومیایی كرده و كلیه اشیا و متعلقات آنان را در كنار شان قرار می دادند. هم چنین برای محافظت از جسد، مقابر را محكم و غیر قابل نفود می ساختند تا «كا» بتواند در آنجا سكونت كند و از بلاهای طبیعی و سرقت اموال در امان باشد. درهای كاذب در كنار مقابر به منظور ورود و خروج «بع» و «كا» ساخته شده بود تا آنها بتوانند تردد كنند.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید