دسته : -پژوهش
فرمت فایل : word
حجم فایل : 9 KB
تعداد صفحات : 8
بازدیدها : 414
برچسبها : دانلود مقاله
مبلغ : 1500 تومان
خرید این فایلمقاله آشكارسازی و تصحیح خطا
آشكار سازی خطای دیتا
بیت هشتم هر بایت دیتا بیت مقایسه (PARITY) می باشد كه امكان آشكار سازی خطا را به وجود می آورد. سیستم آشكار ساز خطا به عنوان سیستم آشكار ساز خطا با پریتی (Parity) فرد شناخته شده است به این معنی كه كل بیت های 1 هر كلمه با احتساب بیت پریتی عددی فرد باشند. این تكنیك، بایت های دیتای با پریتی فرد را در صورت داشتن خطا آشكار میكند و همچنین جهت همزمانی مجدد (RESYNCHRONIZE) كلاك با سیگنال دیتا مفید است. آشكار سازی خطا به معنی تصحیح خطا نیست بلكه ما تا این مرحله فقط قادریم وجود خطا را متوجه شویم. البته حالتی كه در آن تعداد بیت هایی كه خطا هستند فرد باشد پریتی ثابت می ماند و هیچ خطایی با این سیستم (سیستم آشكار سازی پریتی فرد) قابل شناسائی نیست.
تصحیح خطا
در اینجا لازم است اثرات خطا بر دیتای دریافتی را بررسی كنیم. اگر خطایی در بایت سمبل دیتا باشد آن سمبل به شكل نادرستی بر روی صفحه تلویزیون نمایش داده می شود اگر فقط تعدادی خطای این چنینی در صفحه پیام باشد نتیجه اش وجود تعدادی خطا در كركترهای نمایش داده شده خواهد بود اما این چندان جدی نمی باشد. چون مغز آدمی به طور خارق العاده ای با آنچه كه یك حرف نادرست در پترن لغت محتوی آن یا در زمینه پیام باید باشد سازگاری دارد. خیلی كم اتفاق می افتد كه بیننده به خطای اتفاقی سمبل در صفحه نمایش توجهی كند.
كد كردن همینگ
خطر احتمالی وجود خطا در آدرس ها را می توان به كمك اعمال بایت های آدرس كد همینگ به شكل موفقیت آمیزی جلوگیری كرد. تنها هزینه پرداخت شده در مقایسه با روش پریتی این است كه در اینجا فقط 4 بیت جهت بردن اطلاعات پیام می باشند در حالی كه 4 بیت دیگر را برای تست كردن و ضمناً تصحیح خطا هستند. با این كدها می توان چهار نوع تست مجزا روی دیتای داخل بایت انجام داد.(شكل 4.2)
خرید و دانلود آنی فایل