مقاله بررسی آموزش تجارت الکترونیک

مقاله بررسی آموزش تجارت الکترونیک مقاله بررسی آموزش تجارت الکترونیک

دسته : کامپیوتر و IT

فرمت فایل : word

حجم فایل : 273 KB

تعداد صفحات : 118

بازدیدها : 323

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 9500 تومان

خرید این فایل

مقاله بررسی آموزش تجارت الکترونیک در 118 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مقاله بررسی آموزش تجارت الکترونیک در 118 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
 
 
 

تعاریف تجارت الکترونیک

سازمانها وموسسات علمی و تحقیقاتی و مراکز تجاری معتبر جهانی و پژوهشگران فعال در زمینه تجارت الکترونیک چندین تعریف از تجارت الکترونیک ارائه کرده اند :

لینچ و لیند کوئیست تجارت الکترونیک را به معنای مبادله محصولات و خدمات در مقابل پول با استفاده از تواناییهای اینترنت تعریف می کند .

کالاکوتا و وینسون دو پژوهشگرمشهور تجارت الکترونیک در کتاب خود به نام مرزهای تجارت الکترونیک آن را این طور تعریف می کنند : تجارت الکترونیک واژه معادل برای برای خرید و فروش محصولات ، خدمات و اطلاعات به وسیله زیر ساختارهای  شبکه ای می باشد .

گرو ه کاری فناوری زیر ساختارهای اطلاعاتی (IITA) و کاربرد آن یک تعریف  کارکردی از تجارت الکترونیک ارائه می کند : تجارت ارتباطات ، مدیرتی داده ها و خدمات ایمنی را یکپارچه می  سازد تا کاربران تجاری در سازمانهای گونان گون بتوانند به صورت خود کار اطلاعات را مبادله کند .

ولادیمیر زواس در مقاله خود به نام ساختار آثار کلان تجارت الگترونیک بیان می دارد : تجارت الکترونیک به معنای سهیم شدن در اطلاعات ،  حفظ ارتباطات تجاری و هدایت مبادلات بازرگانی به وسیله شبکه های ارتباطی است .

با توجه به تعاریف فوق شاید بتوان تجارت الکترونیک را این طور تعریف کرد که ]تجارت الکترونیک به معنی اطلاع رسانی ، تبلیغات و خرید و فروش کالا ها وخدمات و حفظ  وبرقراری روابط تجاری از طریق سیستم های مخابراتی و ابزارهای پردازش داده ها است . ویژگی اصلی همه این فعالیتها تسهیل فرآیندهای تجاری ،حذف فرآیند های غیر ضروری در انجام امور بازرگانی و کاهش هزینه ها از طریق بهبود و افزایش هماهنگی ،کاهش هزینه های اداری به ویژه هزینه مکاتبات و کاغذ بازی و بهبود دسترسی به بازار و افزایش تنوع برای مشتریان به معنای عام است .

ویژگیهای تجارت الکترونیک

مهمترین ویژگی تجارت الکترونیک از دیدگاه بازاریابی ، برقراری ارتباط سازمان یا فرد با کل مخاطبان و سازگار ساختن محصولا ت و خدمات با نیازهای فردی آنهاست . برآیند این عمل رقابت شدید ، تنوع عرضه کنندگان و محصولات و خدمات آنها و در نتیجه کاهش هزینه ها و افزایش رضایتمندی مشتریان است .

نکته مهمی که باید به آن توجه داشت این است که موضوع تجات الکترونیک بیشتر هدف شناخت الگوهای جدید تجارت وارتباطات موجود درمحیط الکترونیکی است . همچنین باید توجه داشت که تجارت الکترونیک مجموعه ای از فناوریهای مخابراتی ، پردازش و ذخیره داده ها در ارتباط با بازارها ، سازمانها ، مشتریان ، واسطه ها و سیستم های پرداخت الکترونیکی می باشد.

 پیداش تجارت الکترونیک

تجارت الکترونیک به شیوه امروزی در دهه ۱۹۶۰ بر مبنای (EDI) شکل گرفت . در واقع مبادله الکترونیک داده ها را می توان پدر الکترونیک امروزی به حساب آورد . با گذشت زمان و پدید آمدن ابزارهای ذخیره و بازاریابی و پردازش داده ها و دسترسی عامه مردم و سازمانها و همچنین پیشرفت فناوریهای مخابراتی و شبکه های رایانه ای گسترده ، فرصتی پدید آمد که بازیگران صحنه تجارت آن را بسیار سودمند یافتند.

   تجارت الکترونیک نیم قرن پیش در BERLIN AIRLIFT ریشه گرفت . این فعالیت به مبادله الکترونیک داده ها بدل گردید یعنی تبادل اسناد استاندارد شده الکترونیک داده ها بدل گردید یعنی تبادل اسناد استاندارد شده الکترونیکی مربوط به مبادلات از یک رایانه به رایانه دیگر. اگرچه ، آنچه هم اکنون می توان نام تجارت الکترونیک سنتی برآن نهاد تنها به EDI محدود نمی شده است و دامنه گسترده ای از شکلهای گوناگون پیام ، رمزینه (BARCODE) وپرونده ها را حاشیه ارسال رایانه ای اسناد ، در بر         می گیرد .

طی بیست سال گذشته یکی از روندهای عمده در گسترش تجارت الکترونیک ، کاهش چشمگیر قیمت سخت افزارهای رایانه ای و مهمتر از آن ایجاد استانداردهای جهانی برای توسعه سخت افزارهای رایانه ای و مهمتر از آن ایجاد استانداردهای جهانی برای توسعه سخت افزارها بوده است .چنین فرآیندی را استاندارد سازی یگپارجه سیستم های باز می نامند . در مورد نرم افزارها نیز چنین روندی وجود داشته است اما استاندارد های نرم افزاری هنوز به اندازه استانداردهای سخت افزاری یکپارچه و سازگارنیستند .

روند بعدی پس از یکپارچه سازی و استاندارد کردن ، پدیدن آمدن امکانات شبکه ای و توانایی ارتباط میان سیستم های گوناگون رایانه ای بوده است . شبکه های ارتباطی به این ترتیب مهمترین نقش را در اطلاع رسانی وسهیم شدن در اطلاعات بازی کرده اند . مهمترین این شبکه ها در دهه ١٩۶٠ جهت انجام همکاریهای تحقیقاتی میان واحدهای نظامی گوناگون در وزارت دفاع آمریکا شکل گرفت.این شبکه که آرپانت نام داشت مبنای اولیه اینترنت امروزی به شمارمی رود .

امروزه به لطف کاهش چشمگیر قیمت سخت افزارها وانعطاف پذیری و سازگاری استاندارهای نرم افزاری ، امکان مبادله اطلاعات در سطح جهان با هزینه های اندک برای عامه مردم فراهم شده است . مبنای اصلی و بنیادی تجارت الکترونیک دسترسی سریع ، ارزان وآسان به اطلاعات است .

چهار چوب نظری

چهارچوب تجارت الکترونیک از سه سطح عالی تشکیل شده است :

۱-    زیر ساختار: سخت افزار ، پایگاههای داده ای و ارتباطاتی را شامل می شود که برای انجام وظیفه در قالب خدمات www  بر روی اینترنت یا پشتیبانی EDI وسایر اشکال پیام گذاری و پیام گیری بر روی اینترنت یا سایر شبکه های ایجاد ارزش افزوده به کار می روند.

۲-   خدمات : پیام گذاری و پیام گیری و دامنه گسترده ای از خدمات که توانیی پیدا کردن و ارائه اطلاعات (در صورت نیاز در قالب تجاری آن ) را فراهم می آورند و شامل جستجو برای شرکای تجاری بالقوه و همچنین مذاکره و توافق در مورد مبادلات تجاری هستند .

۳-  محصولات و ساختارهای تجارت الکترونیک : پیش بینی و تدارک مستقیم کالا ها و خدمات تجاری وابسته به اطلاعات برای مشتریان و شرکای تجاری ، همکاری و سهیم شدن در اطلاعات داخل و خارج سازمان و سازماندهی محیط بازاری الکترونیکی و زنجیره تهیه و پشتیبانی .

در این چارچوب ، تجارت الکترونیک و نتایج حاصل از آن سه زمینه را پوشش می دهند :

۱-    امور بازرگانی با گرایش به مصرف کننده نهایی

۲-   تجارت میان شرکتها یا فعالیتهای بازرگانی عمده

۳-  امو ر تجاری درون سازمانی

 فهرست

مقدمه
فصل اول : کلیات تجارت الکترونیک.۱۸-۱
-    تعاریف تجارت الکترونیک…۲-۲
-    ویژگیهای تجارت الکترونیک…۳-۳
-    تاریخچه تجارت الکترونیک.۴-۳
-    چارچوب نظری..۶-۴
-    فناوری های ارتباطی و مخابراتی …۸-۶
-    تاریخچه یپیدایش وپیشرفت اینترنت.۹-۸
-    اینترنت.۱۵-۹
-    ابزارهای اینترنتی۱۸-۱۵
فصل دوم : کاربرد وب سایتها به عنوان ابزار در تجارت الکترونیک ..۵۳-۱۹
-    بررسی کردن نتایج الکترونیک ..۱۹-۱۹
-    تغییر دادن نتایج..۱۹-۱۹
-    اصول ومبنای مهم …۲۰-۱۹
-    راههای رسیدن به مشتریان بالقوه.۲۰-۲۱
-    بازدید کنند گان از سایت و بازدهی آن…۲۲-۲۱
-    چیدمان سازمان شرکت میزبان۲۶-۲۲
-    دلایلی که اینترنت باید در استراتژی بازاریابی گنجانیده شود..۳۰-۲۶
-    بچه سایتها ۳۶-۳۰
-    خصوصیات میزبان خوب…۳۹-۳۶
-     رتبه بندی سایت ها توسط موتورهای جستجو..۴۲-۳۹
-    دلایل عدم خرید مشتریان …۴۴-۴۲
-    راههای جذب لینک های جذب ورودی یکسویه .۴۹-۴۴
فصل سوم : وب سایتهای کوچک.۶۰-۵۲
-    وب سایت های کوچک ابزاری بزرگ برای ایجاد یک تجارت خانکی۶۰-۵۲
-    مراحل ایجاد یک وب سایت کوچک…۵۳-۵۲
-    طراحی مینی وب سایت .۵۳
-    مزایای مینی وب سایت …۵۴-۵۳
-    اهمیت صفحه ( در باره ما) در وب سایت  .۵۶-۵۴
-    جزئیات اجرایی..۶۰-۵۶
فصل چهارم : چگونه یک سایت پرفروش موفق داشته باشیم.۹۴-۶۱
-    علل تمایل عرضه خدمات برروی خط.۶۶-۶۳
-    راههای برقرارارتباط۶۸-۶۶
-    آموزش مشتری.۶۹-۶۸
-    منابع مجازی بیرونی..۷۰
-    مشاور مجازی۷۴-۷۱
-    عوامل کاهش رتبه.۷۵-۷۴
-    عدم امنیت مناسب در پست الکترونیک..۸۰-۷۵
-    نکات مهم در ایجاد پاکدست.۸۲-۸۰
-    تقویت تاثیر تبلیغات وب …۸۴-۸۲
-     نکات مهمی که در زمینه تجارت اینترنتی ب هآنها توجه کرد ۸۷-۸۴
-    نکات مهم برای کسب درآمد بهتر..۹۰-۸۸
-    روشهای قطعی جذب ترافیک با استفاده از محتوا۹۴-۹۰
فصل پنجم :مشکلات تجارت الکترونیک۹۵
-    زیرساختارهای روبنایی تجارت الکترونیک در ایران .۹۸-۹۵
-    نکات مهم در تهیه خبرنامه.۱۰۱- ۹۸
-    افسانه بازدید کنندکان .۱۰۱
-    بازدیدکنندگان…۱۰۳-۱۰۱
-    پرطرفدارترین وکم طرفدارترین صفحات …۱۰۳
-    عبارات جستجوی اصلی .۱۰۳
فصل ششم : نتیجه گیری.۱۰۹-۱۰۴
-    شاخص های مهم موفقیت در تجارت۱۰۷
-    شاخص های مهم بازاریابی ۱۰۸
-    افزایش فروش از طریق خبرنامه .۱۰۹
-    نکاتی برای تقویت خبرنامه های پستی .۱۱۱

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید